Beleef Tai Chi

Chi. Beleef die energie. Ervaar hoe je daarmee jouw body en mind kunt versterken. 'Go down to earth', bijvoorbeeld in workshops tijdens events en bedrijfsuitjes.

 

In Chi Company presenteren ervaren leraren  gevarieerde programma's op locatie. Daarnaast stemmen zij professioneel af op bestaande en voorgenomen opleidingstrajecten.

 

Bel of mail voor info.

 

     

Over Tai Chi

Iedereen wordt geboren met een persoonlijke dosis levensenergie. Chi. Als het stroomt voelt dat aangenaam voor lichaam én geest. Het is effectief in elke werkomgeving en alle soorten van communicatie. Bij elke sport.

 

Chi is basis om individueel, maar ook als team, te ontspannen en sterker te worden. In alle workshops en trainingsactiviteiten ga je aan de slag met de krachten die in jouw voordeel kunnen werken. Ontdek en ontwikkel de tools die je van nature hebt meegekregen.

 

Bij regelmatig oefenen dragen de bewegingsvormen van Tai Chi bij aan:

– meer energie

– betere houding en evenwicht

– sterkere botten en soepele spieren

– ontspannen aandacht, mentaal, fysiek en emotioneel in het dagelijks leven

 

 

Aanbod

Doelen bereiken. Om veranderingen mogelijk te maken. Om tools te ontwikkelen waardoor prestaties kunnen verbeteren. Doelen die het niveau van veiligheid, welzijn en gezondheid in een werkomgeving helpen verhogen. Hele trajecten en processen hangen daarmee samen.

 

Hierbij zijn Tai Chi en Qigong universeel toepasbaar. Hoe? Daarover kunnen we nader afstemmen. Evenals over de productie van didactisch materiaal dat op locatie en online kan worden ingezet.

 

Bel of mail als je het gevoel hebt dat ik met maatwerk of de hieronder vermelde activiteiten op jouw vraag kan inspelen.

 

Workshop: Kennismaken met Tai Chi

Groepsgrootte 8 – 20 personen

Begeleiding door 1 leraar

Duur: 1 uur - tot 1 dagdeel 

Niveau: voor beginners

Locatie: in company

 

Workshop: Ontspannen met Qigong

Groepsgrootte 8-20 personen

Begeleiding door: 1 leraar

Duur: 1 uur

Niveau: voor beginners en gevorderden

Locatie: in company

 

Workshop: Chi Walking

Groepsgrootte 8-20 personen

Begeleiding door: 1 leraar

Duur: 1 uur

Niveau: voor beginners en gevorderden

Locatie: in company

Inhoudelijk: In Tai Chi wordt De Vorm gelopen. Die manier van bewegen - actief en ontspannen - is een goede basis in elke sport en discipline.