Met onderscheidend vermogen

Kunst. Zien, beleven, maken. Ermee ondernemen.

 

Het is Hans Weeren eigen in verschillende werkvelden. En wat hij er persoonlijk en professioneel van opsteekt, wordt doorgegeven in workshops, trainingen en artistieke projecten.  

Met inzet van kunst ontstaan letterlijk ongekende mogelijkheden voor bedrijven en  instellingen. Je genereert bijzondere aandacht voor jouw belang en ondernemen tijdens beurzen en congressen en events op eigen terrein. 

 

Binnen deze discipline werkt Hans Weeren, waar nodig, met creatieven die van nature anders tegen zaken aankijken. Synergetisch ontstaat  exposure. Met maatwerk én bestaande formats.

 

Bel of mail om nader kennis te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Boek jouw performance

Maatwerk? Bestaande performance? Altijd een unieke experience.   

 

Bestaande performances

 

Fotoshoots

'Footsteps' en 'Objects'

Geef mensen een object in handen en een opdracht erbij. Daarvan een of meerdere foto's maken. Die de betrokkenen eventueel verderop in de tijd toegestuurd kunnen krijgen. Elke fotosessie is een bezienswaardigheid.

 

Clowning

De act 'Send me mail'  is een walking performance.

Script: een zich opvallend gedragend, vrijwel normaal uitgedost persoon beweegt zich in de ruimte. Stopt op strategische punten. Schrijft post en doet deze in de brievenbus die op zijn aktenkoffer is bevestigd. Bij opening van deze 'postbus' is hij blij verrast.

 

De act 'You & me' is ook een walking performance. Nadruk ligt op improvisatie. Personage: ontdekkingsreiziger die onderweg in de ruimte allerlei ontmoetingen heeft. Met wie daarvoor openstaan ontstaat het samenspel. 

 

Kleine kermis

'Trek een zin van je leven'  is gebaseerd op het concept 'touwtjetrekken'. En als je daartoe in een beurs- of congresomgeving wordt uitgenodigd, dan is het altijd prijs. De mensen zijn blij verrast wanneer zij 'een zin trekken' die op een of andere manier bij hun actuele leven blijkt te passen. Interactie op de vierkante meter, waarbij zomaar meerdere personen betrokken kunnen raken.

 

Motion act: 'Boulabance'

 Je wordt uitgedacht om te gaan spelen met een van de Boulabance Boards. Het kan solo worden gehanteerd, maar met anderen in samenspel is het een zeer verdiepende ervaring.

 

Table top Expo

In 'Coffee to be'  staat prachtig beeldmateriaal in A5 formaat displays op tafels in horecagelegenheden of cateringruimte. Bij de koffie worden beelden en/of teksten gepresenteerd die met het event of actuele thema te maken hebben. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exposeren in eigen huis

Kunst in jouw company. Drie mogelijkheden:

 

1. Realiseren met de mensen die er werken. Waarbij het project wordt afgesloten met een expositie of voorstelling. Bij de opening daarvan is oprecht belangstellend publiek gegarandeerd. 

 

2. Beelden, teksten, beweging en beleving met kunstenaars en creatieven van buiten. We kunnen het met nieuwe en bestaande producties organiseren.

 

3. De combinatie van mogelijkheden 1 en 2.

 

Hoe je binnen jouw bedrijf of instelling zo'n event voor elkaar kunt krijgen? Bel of mail voor het begin van een praktisch antwoord.