Je bedrijvigheid opvallend anders presenteren?

Kies artistiek entertainment. Verrassende acts, workshops en expo's die ontstaan vanuit een andere kijk op zaken. Inclusief accenten op humor, kunst en zingeving.

 

Het assortiment is veelzijdig. Biedt fantastische mogelijkheden voor bedrijven, instellingen en modern werkenden - met en zonder personeel - die bijzondere aandacht willen genereren. Aandacht voor hun streven, belang, boodschap, dienst of product. 

Boek aandacht met een originele Hans Weeren

Zet 'kunstige' concepten in voor de beurs, het festival, open huis of congres. Maar ook in training, werkoverleg, personeelsevenement, teambuildingsactiviteit of verandertraject. 

 

Hans Weeren presenteert 'kant en klaar' of stemt af met maatwerk.  'HR' - deskundigen herkennen 'inspiratie' en 'verbindend vermogen' in zijn aanbod. Commerciëlen boeken zijn actie voor het speelse gemak waarmee Hans Weeren de aandacht weet te trekken bij bestaande en nieuwe relaties. 

Spelenderwijs en artistiek, inclusief andere kijk

Spel. Kunst. Perfecte vertrekpunten voor een andere kijk op zaken. Inzetbaar voor groep en individu om 'de zaak' in beweging te krijgen. Op het gebied van werk, ondernemen, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.

 

Thema's in dit verband? 'Jij', 'het team', 'de organisatie' en 'verandering'. Maar ook: het plezier, de ontspanning. Je losmaken van de dagelijkse routines. Doelen die makkelijker te bereiken zijn met spel, kunst en 'the art of Chi'.