Quadro Quadro

Basisbord, dobbelsteen, vier spelstukken, weinig spelregels. Quadro Quadro is eenvoudig te leren en uit te voeren door jong en oud. Het komt aan op goed kijken naar de situatie op het bord, een beetje tactiek en dito lef en geluk. Je speelt het 1 tegen 1. Quadro Quadro is perfect inzetbaar voor een kampioenschap in company. 

 

Het spel, handgemaakt van berkenmultiplex, is te koop. Prijs per stuk € 125- (incl. btw; exclusief verzendkosten). Daarnaast kan het in een grotere serie worden gehuurd om er een special event mee te organiseren. Voor beide mogelijkheden  graag even contact opnemen.  

Boulabance

In balans je doel bereiken. Ervaren waar je energie naartoe gaat. Met de Boulabance krijg je snel duidelijk wat fysiek en qua mindset nodig is in samenspel. Het is een fantastisch item in teambuildingsessies. De Boulabance, handgemaakt van berkenmultiflex, is verkrijgbaar in diverse vormen. Te koop vanaf € 125,- per stuk (incl. btw; excl. verzendkosten). Ook in serie te huur. Neem contact op over de mogelijkheden.